сите категории
За нас / Контактирајте не

За нас / Контактирајте не

Enterprise Vision

Секој народ на Каволо се надева дека ќе користи водород за да го направи светот подобро место, да го ослободи потенцијалот на обновливата енергија и да ја реализира глобалната декарбонизација

Во моментов, има изградено изложбена сала за научно-технолошки музеј за водород со високи стандарди, посветена на изградба и развој на екосистем за споделување здравје на водород и активно водење на трансформацијата на глобалната индустрија за водород.

Тимот на Каволо

Cawolo е сеопфатно високо технолошко претпријатие кое интегрира истражување и развој, дизајн, производство и продажба на водородни производи Cawolo има своја основна патентирана технологија: технологија за производство на водород со сепарација на водород-кислород со ултра висока концентрација. Во моментов, има изградено изложбена сала за научно-технолошки музеј за водород со високи стандарди, посветена на изградба и развој на екосистем за споделување здравје на водород и активно водење на трансформацијата на глобалната индустрија за водород.

Професионални членови на тимот

Главен инженер-Хе Ксијанченг

Главен инженер-Хе Ксијанченг

Генералниот директор на инженерскиот центар PEM, фокусирајќи се на мехатрониката, веќе 28 години се занимава со дизајнирање на опрема за производство на водород и системи за контрола на индустриска електрична автоматизација. • Одговорен за формирање на техничкиот тим на ПЕМ. Во 2022 година, доведете го тимот да го освои првиот индустриски PEM електролизатор во размер мегавати во провинцијата Гуангдонг, а неговите перформанси ќе го достигнат водечкото ниво во индустријата.

Главен директор за технологија - Рене Хоу

Главен директор за технологија - Рене Хоу

Д-р Хоу дипломирал на Технолошкиот институт во Илиноис и студирал под познатиот инструктор за горивни ќелии. По дипломирањето, д-р Хоу работи долги години во меѓународни познати пионери и OEM во горивни ќелии, и има акумулирано богато искуство и во технологијата за истражување и развој и за развој на производи. Таа беше технички директор на Ballard China, технички директор на SPIC Hydrogen Energy Company и директор за стратешко планирање на водородната енергија на тимот на проектот за горивни ќелии Great Wall Motor XEV. Пред да се врати во Кина, д-р Хоу имаше долгогодишно искуство во индустријата во Балард Ванкувер и AFCC Ванкувер, како и стартапи со горивни ќелии во Силиконската долина.

Чарман-г. Лин

Чарман-г. Лин

Претседател на Guangdong Cawolo Hydrogen Technology Co. Ltd. Генерален директор во Guangdong Cawolo Health Technology Co, Ltd. Генерален директор на Guangdong Cawolo Equipment Co. Ltd. Лин го водеше тимот на полето на третман на електролизирана вода 23 години. Тој е мајстор на проектите на Cawolo и интеграцијата на внатрешните и надворешните ресурси.

Водород од Гуангдонг Каволо

Guangdong Cawolo Hydrogen Technology Co., Ltd. е основана во декември 2021 година, е интеграција на Guangdong Cawolo Health Technology Co., Ltd. и Foshan Cawolo Equipment Co., LTD. Компанијата се наоѓа во градот Фошан, провинцијата Гуангдонг за демонстрација на индустријата во подем - база на нова лесна индустрија во Гуангдонг. Guangdong Cawolo Hydrogen Technology Co., Ltd. е сеопфатна научна и технолошка компанија која интегрира истражување и развој, дизајн, производство и продажба на водородни производи. Таа е посветена на технолошките иновации на електролитски ќелии PEM и да реализира висококвалитетно, интелигентно, зелено, големо и домашно производство на интегриран систем за производство на водород со електролитичка вода PEM. Тимот на компанијата има повеќе од 20 години искуство во индустријата за електролитски третман на вода, со напредна технологија за истражување и развој на индустријата, силата на тимот за истражување и развој на технологијата на компанијата, има многу познати експерти и магистерски персонал дома и во странство. Фабричката инспекциска опрема е завршена, изградбата на системот за квалитет и животна средина е завршена. Компанијата главно за истражување и развој и произведува цела палета на индустриска опрема за производство на водород со електролитичка вода PEM, мембранска електрода, електролитичка ќелија, генератор на водород, чаша за вода богата со водород, дозер за вода богата со водород и други производи, категории низ индустриските, комерцијалните и дома и други полиња на пазарот на повеќе нивоа.

Водород од Гуангдонг Каволо
Претплата

Пријавете се на нашиот билтен

Следете нас

Ние сакаме да се слушнеме со вас