сите категории
Вести

Нашите почесен сертификат

Добивме многу патенти за водороден гас, а нашите производи се сертифицирани од познати меѓународни организации.

платина
јонска мембрана
генератор на водород
Водороден генератор на вода
Машина за алкална вода
Е-10
водороден воден сертификат со каволо
водородна вода CE-сертификат со cawolo HIM-22
водороден воден сертификат со cawolo HIM-52
Претплата

Пријавете се на нашиот билтен